la teixera
ALBERG
BENVINGUTSBIENVENIDOSWELCOME
DESCRIPCIÓ DE L'ALBERG

 

L'ALBERG LA TEIXERA es troba al casc urbà del poble d'Agres (El Comtat - Alacant).

Per tant, podreu disposar del serveis que el poble aporta com la consulta mèdica, la carnisseria, la tenda, el forn, restaurants, bars, poliesportiu, piscina, etc.  

A més, el poble està a pocs metres de la serra de Mariola, per tant, serà un lloc idoni per a iniciar excursions per la serra.

 

 


Tota la instal·lació de l’alberg es troba en una segona planta, excepte un pati amb barbacoes que es troba a nivell de carrer.


Disposem de 42 places en lliteres, repartides en 3 habitacions de 16, 16 i 10 persones respectivament. Les habitacions estan provistes de taquilles i de lliteres amb matalassos i coixins, però vos haureu de portar sac de dormir o bé llençols i mantes. Les habitacions tenen calefacció per radiadors.


 

La resta de les instal·lacions són d’ús comú, és a dir, que s’han de compartir i s'han de respectar els horaris dels altres inquilins.

El menjador disposa de cadires i taules suficients per a tots els inquilins, un televisor, informació sobre l'entorn, una estufa de llenya i calefacció per radiadors.

   
 

 

La cuina disposa d'un foguer industrial, dos frigorífics i cinc piques amb aigua calenta, però vos haureu de portar tots aquells utensilis que penseu utilitzar (paelles, gots, coberts, etc.).


Els dos lavabos (xics / xiques) disposen de quatre wc, dos piques i quatre dutxes cadascun amb aigua calenta. Heu de portar tovalloles.


A més hi ha un fregadoret amb cinc piques.


 


Podeu visitar l'Alberg abans de concretar qualsevol reserva.

 

Per a més informació o reserves:

 
info@lateixera.es/ 646 523 865
DESCRIPCIÓ DE L'ALBERG
TARIFES
RESERVES O CONSULTES
COM ARRIBAR
L'ORATGE A AGRES
SOBRE AGRES
SERRA DE MARIOLA